TRACTAMENTS
MASSATGE TERAPÈUTIC

Maniobres de massatge per relaxar la musculatura, eliminar contractures i oxigenar els teixits. Poden ser el tractament principal o un complement a d’altres teràpies per ajudar a recuperar de la lesió. També fem massatge de descàrrega pre i post competició.

REHABILITACIÓ DE LESIONS

Tractament i planificació d’un procés de rehabilitació d’una lesió de mitja o llarga durada. Amb tècniques manuals i exercici terapèutic, l’objectiu és completar totes les fases de la recuperació.

 

EXERCICI TERAPÈUTIC

Exercici adaptat a les teves necessitats. Exercicis terapèutics que t’ajuden a millorar la teva forma física i la teva salut, a cuidar l’esquena i a reforçar la zona abdominal. Tècniques específiques com l’streching global actiu o els hipopressius.

DRENATGE LIMFÀTIC

Maniobres de massatge suau, encaminades a millorar la circulació sanguinia i limfàtica. Ideal per cames amb mala circulació, dones embarassades o per drenar lesions en fase post aguda.

PSICONEUROIMMUNOLOGIA

Consisteix en valorar el cos com un conjunt de sistemes relacionats: psique, sistema nerviós, sistema hormonal i endocrí… i mitjançant canvis d’hàbits alimentaris, d’activitat física, suplementació…intentar que tot treballi en ordre per aconseguir una salut integral.

CLASSES EN GRUPS REDUÏTS

Realitzem classes d'activitats físiques terapèutiques com els hipopressius, el treball de força, el treball postural o grups de rehabilitació d'una lesió concreta.

Ho fem amb 5 o 6 persones per poder controlar al màxim la individualitat dins del grup.

DUBTES FREQÜENTS
 • Quantes sessions he de venir?

  Les mínimes indispensables. La nostra manera de treballar no pretén que vinguis cada setmana , si en un temps raonable no et podem ajudar, t’aconsellarem un altre professional o replantejarem quines altres opcions hi ha.

 • I si veig que em va bé venir cada setmana?

  Doncs cap problema. Si el que fem et va bé, t’ho pots permetre i trobem una estona cada setmana, ens podem anar veient setmanalment.

 • Em fareu mal al tractar la lesió?

  En general no. La fisioteràpia no ha de ser dolorosa. És cert que hi ha lesions que al tractar-les poden ser més doloroses, però nosaltres creiem que si et fem mal, el cervell encara bloqueja més la zona a tractar i costa més aconseguir millorar.

 • Em posareu només màquines?

  Generalment no. Només treballem amb una màquina, la capenergy (una marca comercial similar a INDIBA) que és radiofreqüència i que funciona molt bé. I només la posem , màxim 20′, quan creiem que és necessari. Tractem a la camilla amb diferents tècniques de teràpia manual o bé fent exercici terapèutic

 • Explica’m com és una sessió?

  Primer realitzarem una entrevista, una anamnesi i una exploració per saber quin problema hi ha o per contrastar-ho amb algun diagnòstic mèdic. A partir d’aquí plantegem i realitzem el tractament que creiem més adient seguint les pautes que hem comentat abans. Entendre què ens passa també és una part molt important del tractament.

 • Quan dura la sessió? I el preu?

  Una sessió normal són 55-60'. I el preu base són 40€.

  Això pot variar en funció de les necessitats, de si compres un pack de sessions, de si plantegem tractaments de 30'... però en general és 1h x 40€.

  Acceptem pagaments en efectiu o per Bizum.

 • Sóc d’una mútua, treballeu amb alguna?

  No. Només fem tractaments privats. Però a vegades hi ha ssegurances o mútues que et permeten triar al fisio que vols i us abonen el preu del tractament. En aquests casos fem un pressupost sense cap problema.

 • Com puc contactar amb vosaltres?

  Potse fer-ho per whattsApp clicant a alguna icona de whattsApp que apareix a la web. Si aneu al apartat qui sóm, pots triar directament amb qui vols contactar. També al formulari si vols enviar una pregunta. O directament als nostres telèfons o emails.

  Manel Paz: 646278329. manelpaz@gmail.com

  Romina Teixidó. 606614869. rominateixido@gmail.com

Cerrar X